Disclaimer van Over Psychologie

We zijn niet aansprakelijk

De vrijwilligers van Over Psychologie informeren je graag over psychologie. Dat doen we met plezier en zo goed als we kunnen. Toch zijn de eigenaar, de schrijvers en vrijwilligers van Over Psychologie niet aansprakelijk voor de juistheid van de informatie. Ook niet voor het het gebruik van de verstrekte informatie.

Op OverPsychologie.nl vind je links naar andere websites. De eigenaar, schrijvers en vrijwilligers van Over Psychologie aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze websites. De links zijn enkel ter verwijzing en niet als een aanbeveling.

Auteursrecht op illustraties, foto’s en artikelen

Op de werken die op OverPsychologie.nl staan gepubliceerd rust het auteursrecht. Verdere overname of publicatie van deze werken, geheel dan wel gedeeltelijk, mag alleen worden verricht na schriftelijke toestemming van Over Psychologie. Neem hiervoor dus contact met ons op.

Bij psychologische klachten

Heb je psychische klachten? Gun jezelf dan hulp van een hulpverlener die met jou in gesprek kan gaan. De eigenaar, schrijvers en vrijwilligers van Over Psychologie raden je sterk aan om contact op te nemen met je huisarts, therapeut, psycholoog of psychiater. De informatie op deze website zal je niet van je psychische klachten af te helpen zoals een hulpverlener dat kan. Deze informatie is interessant om te lezen, maar interpreteer het niet als een advies.