Over onze filosofie

Wij zijn een enthousiast team met ervaring in de psychologie en de journalistiek. Het gaat ons niet om flitsend en vluchtig, maar om doortastend en gedegen. Lichtvoetig over lastige levensvragen om gewoonweg gelukkig te zijn.

Wat doet OverPsychologie.nl?

OverPsychologie.nl heeft als missie om mensen gewoonweg langzaamaan wat gelukkiger te maken. Dat doen wij door mensen realistisch te informeren over psychologie van alledag. Gedegen kennis van psychologie presenteren wij in een toegankelijke schrijfstijl met verrassende beelden.

Wie werken er bij OverPsychologie.nl?

De organisatie bestaat enkel uit vrijwilligers met fulltime banen, die een passie hebben voor psychologie en die begaan zijn met het langdurige bestaan van de site. Dat betekent dat goed werk en snelheid van werken in balans zijn met elkaar. Schrijvers, vormgevers en redactieleden werken respectvol samen en hebben allemaal een belangrijke stem op de werkvloer. Zodoende is de samenwerking prettig, het product goed en de ervaring verrijkend.

Wil jij schrijven over psychologie?

Bij OverPsychologie.nl schrijf je artikelen over uiteenlopende thema’s (zoals angst, relaties, slapen, somber, verslaving) en werk je met bestaande sjablonen voor bijvoorbeeld een ervaringsverhaal, informatief stuk, oefening of recensie. Binnen deze kaders kies je een eigen invalshoek en schrijf je vervolgens een werkplan. Na overleg met de redactieleden schrijf je zelf je artikel. Daarbij mag je rekenen op ondersteuning van je collega’s. Zij zorgen voor illustraties en eindredactie.

De medewerkers van OverPsychologie.nl. Foto – Desi van Pinksteren.
Mirella

Mirella

Auteur en Redacteur

Mirella Brok werkt als relatietherapeut en liefdespsycholoog in haar eigen praktijk.

Willem

Willem

Redacteur

Jasper

Illustrator en Auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.