Nieuwsbrief OverPsychologie

Ook langzaamaan gewoonweg gelukkiger? Schrijf je in op de nieuwsbrief. Je ontvangt dan een mailtje wanneer een nieuw artikel van OverPsychologie uitkomt.

Gewoonweg Gelukkig van nieuwe OverPsychologie artikelen
Loading

Wat biedt de nieuwsbrief van OverPsychologie?

Dankzij de nieuwsbrief van OverPsychologie lees je de nieuwste recensies van psychologische boeken. Zo weet je slechts enkele weken nadat het boek uitkomt of het de moeite waard is.

Mis geen enkele ervaring meer van andere mensen. OverPsychologie geeft je steeds nieuwe portretten van mensen en hun psychologische ervaring. Als je die ervaringen leest, zul je merken waarin anderen op je lijken. Of juist verschillen.

Meer leren over psychologie verrijkt je leven. Psychologie zorgt niet voor instant geluk. Maar wij van OverPsychologie geloven dat je langzaamaan gewoonweg gelukkiger wordt dankzij psychologie. Psychologie informeert je namelijk over jezelf en anderen. En dat is wel handig. Blijf dus op de hoogte van de inhoudelijke psychologische artikelen.

Breng steeds meer psychologie in praktijk met de OverPsychologie oefeningen. Wil je beter leren communiceren? Autonomer zijn in relaties? En warmere (schoon)familierelaties? Oefen dan thuis met de nieuwste oefeningen. De nieuwsbrief van OverPsychologie informeert je over de nieuwste oefeningen.

Zelfhulpboek

Schrijf je snel in. We zijn blij dat je met ons meeleest.