Yoga uitdaging 2024

Over Psychologie Yoga Uitdaging 2024
OverPsychologie
Yoga uitdaging 2024
Loading
/

Sluit je in januari 2024 wéér aan bij de Over Psychologie yoga uitdaging

Op 31 december 2021 daagde Over Psychologie je uit tot een yoga challenge. De uitdaging was simpel genoeg. Drie weken lang dagelijks een yoga oefening doen. Tóch lukte het mij niet om in deze uitdaging te volharden. Zo gaat dat soms.

Pas sinds juni 2023 geniet ik dagelijks van een yoga routine. Dat gun ik jou ook. Laten we het samen nog eens proberen. Doe mee met de yoga uitdaging 2024.

Over Psychologie Yoga Uitdaging 2024

Ik stofte de Over Psychologie Yoga Uitdaging van 2022 af en maakte hier een podcast serie van. Het enige dat je nodig hebt is een yoga matje, een welwillende geest en de yogaoefeningen van bijvoorbeeld Over Psychologie. Is 2024 jouw jaar?

  • Start op 1 januari 2024 het Over Psychologie YouTube kanaal.
  • Bekijk één of meerdere filmpjes over yoga en voer dagelijks één oefening uit die je gepast lijkt.
  • LET OP: Forceer jezelf niet. Je bent vandaag zover als je vandaag bent.
  • Herhaal bovenstaande stappen 21 dagen en laat je ervaringen achter in de reacties.
  • Luister de komende weken naar de audiofragmenten van mijn ervaringen in 2022.
https://youtube.com/watch?v=MINmbF-Gi9g%3Fversion%3D3%26rel%3D1%26showsearch%3D0%26showinfo%3D1%26iv_load_policy%3D1%26fs%3D1%26hl%3Dnl-NL%26autohide%3D2%26wmode%3Dtransparent

Lief zijn voor jezelf in 2024

Nieuw gedrag aanleren, vraagt om een lieve docent die je geduldig aanmoedigt. Sommige hebben zo’n lieve docent als stemmetje in zichzelf zitten. Anderen hebben een bullebak van een docent in hun hoofd die hen berispt, vernedert of zelfs uitscheld. Gelukkig kunnen stemmetjes van toon veranderen.

Over Psychologie bracht eerder al podcasts uit die je uitnodigen tot liefdevolle conversaties met jezelf. Luister voordat je een uitdaging aangaat dus eens naar ‘Vaker in jezelf praten‘ of ‘Meer zelfliefde in relatietherapie met jezelf‘ of ‘Begrijp je emotie‘ of ‘Groeien door emoties te voelen‘.

Ontvang wekelijks een mailtje

Iedere vrijdag van september tot en met mei publiceert Over Psychologie een blog of een podcast. Wil je geen enkele bijdrage meer missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Over Psychologie. Zo ontvang je iedere week een mail over de nieuwste publicatie.

Beluister via Podimo

Luister je onze podcasts graag via de Podimo App? Probeer dan de Podimo App 30 dagen gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.