OverPsychologie staat gedrukt

10 jaar Gewoonweg Gelukkig – Een bloemlezing artikelen uit OverPsychologie.nl

“Wij mensen strijden soms met complexe gevoelens. Dit boek helpt je die te herkennen. Wellicht word je zelfs geïnspireerd om aan de slag te gaan met jezelf, en je relaties met anderen. Wat jij daarna kunt met je eigen psyche? Dat is gelukkig geheel aan jou.” OverPsychologie.nl

Voor mensen die houden van psychologie

Het boek is bedoeld voor mensen die houden van psychologie en zelfhulpboeken. Want OverPsychologie.nl ontdekte dat Nederlanders houden van zelfhulpboeken. Vooral boeken over gedragsverandering. OverPsychologie.nl bedient graag in die voorliefde. Daardoor sluiten informatie en oefeningen uit dit boek aan bij gedragsverandering. Zodat mensen gewoonweg gelukkiger worden.

Deze artikelen lees je gebundeld in het boek "10 jaar Gewoonweg Gelukkig"

© 10 jaar Gewoonweg Gelukkig

Ook professionals met hun liefde voor psychologie kunnen gebruik maken van het boek. De artikelen van OverPsychologie.nl zijn geschreven door klinisch psychologen en therapeuten. Dankzij dit boek kunnen alle hulpverleners hun cliënten inspireren met psycho-educatie en oefeningen. Bovendien kunnen zorgverleners het boek op ieder gewenst moment te hand nemen.

Op de volgende 10 jaar geluk

Ook de komende tien jaar wil het team van OverPsychologie.nl mensen gewoonweg langzaamaan gelukkig maken. Lees naast het boek ook de artikelen op deze website. Op de volgende tien jaar geluk!

10 jaar Gewoonweg Gelukkig - Een bloemlezing artikelen in een boek gedrukt10 jaar Gewoonweg Gelukkig

OverPsychologie.nl

105 pagina’s

Informatief boek over psychologie

Uitgegeven door overpsychologie.nl in eigen beheer

2020

Tien jaar geleden begon een enthousiaste groep te schrijven, over psychologie van alledag. Zo ontstond in 2009 OverPsychologie.nl. Het doel was simpel: mensen gewoonweg gelukkiger maken.

Ondertussen bedankt de redactie van OverPsychologie.nl vele (oud)medewerkers voor hun vrijwillige bijdrage en de honderden artikelen die zij schreven. Een groot deel van de artikelen staan nog steeds op deze website. Deze artikelen blijven actueel. Na tien jaar is het tijd om het beste werk van OverPsychologie.nl in een boek te verzamelen.

Jouw eigen exemplaar aanschaffen

Wil je jouw eigen exemplaar van 10 jaar Gewoonweg Gelukkig? Ga dan naar http://www.relatietherapeutmirellabrok.nl/Webshop/index.php?id_category=6&controller=category&id_lang=2