Worstelen met jezelf

Over Psychologie helpt je worstelen met jezelf
Emoties
Worstelen met jezelf
Loading
/

Wil jij je gedrag veranderen? Dan heb je vast al gemerkt dat gewoonten, gedachten en gevoelens de verandering kunnen stimuleren of tegenhouden. Soms kun je écht worstelen met jezelf. Aan de hand van de Yoga Uitdaging vertel ik hoe gedachten en gevoelens míjn verandering beïnvloedde. Mijn persoonlijke worsteling staat niet alleen. Jij herkent jezelf vast.

Yoga is worstelen met jezelf

Luister naar dit audiofragment van ‘De échte uitdaging is de worsteling met jezelf‘. En hoor hoe:

  • Sombere gedachten soms gelijk hebben.
  • Vertrouwen een kans verdient.
  • Gevoelens liefdevol te observeren zijn, zonder dat je verdrinkt.
  • Gedachten bewust aan te passen zijn, ook door jou.
https://youtube.com/watch?v=Piqx-Nb5mVw%3Fversion%3D3%26rel%3D1%26showsearch%3D0%26showinfo%3D1%26iv_load_policy%3D1%26fs%3D1%26hl%3Dnl-NL%26autohide%3D2%26wmode%3Dtransparent

Worstelen op je yoga mat

Namasté ervaringen. Als je meedoet aan de Yoga Uitdaging 2024, dan kun je mooi de worsteling met jezelf op de yogamat uitvechten. Daarop kun je jouw yoga-ervaring meenemen naar de rest van je dag. Wanneer werk, persoonlijke relaties of ontwikkeling tegenzit, dan is je lichaam en geest dankzij yoga getraind om hier veerkrachtig mee om te gaan.

Over Psychologie staat in jouw hoek

Psychologie kan ook jou tijdens jouw (yoga) uitdagingen helpen. Al gaat gedragsverandering soms met één stap voor en één stap achteruit. Met Over Psychologie houd je de moed erin.

Schrijf je dus in voor de nieuwsbrief van Over Psychologie en ontvang als steeds een mail als er een nieuwe publicatie verschijnt.

Kun je ook zo worstelen met jezelf?

Doe je mee aan de yoga uitdaging? Abonneer je dan ook op het YouTube kanaal van Overpsychologie.nl. Naast ons kanaal heb je alleen nog maar een yoga matje om te beginnen met jouw uitdaging.

Meer lezen over gevoelens en gedachten

Wil je meer lezen over een milde houding als je gevoelens observeert? Lees dan bijvoorbeeld ‘Compassie in je leven‘ en ‘Luisteren niet altijd naar je gevoel‘. Ook over het vormen van helpende gedachten zijn vele boeken te lezen. Bijvoorbeeld ‘Omdenken‘, ‘Luister niet altijd naar je gevoel‘ en ‘De kunst om niet perfect te zijn‘. Met een druk op deze titels kom je op Bol uit en kun je de boeken meteen bestellen. Op je bestelling sponsor je meteen deze gratis site.

Over Psychologie wenst je veel leesplezier.

Beluister via Podimo

Luister je onze podcasts graag via de Podimo App? Probeer dan de Podimo App 30 dagen gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.