Liefde vinden

Liefde vinden bij Over Psychologie
OverPsychologie
Liefde vinden
Loading
/

“Liefde vinden, dat wil iedereen wel”. Met deze zin start de podcast. Waarschijnlijk heeft de presentator gelijk. Romantische liefde, vriendschap, een liefdevolle ouder en een aaibare maatschappij. Wie wil dat niet? Luister daarom naar deze podcast aflevering van Over Psychologie. (Succes niet gegarandeerd.) Want deze uitzending van bijna een uur zit boordevol met;

  • Veel liefdevolle Muziek
  • Een kijkje in de gedichtenbundel ‘Niemand om het voor te doen of te laten
  • Hoe verliefde en niet verliefde hersenen liefde vinden
  • Het belang van goedmaken
  • Aantrekkingskracht
  • Verschillen en overeenkomsten tussen partners
  • En meer…

Wil je romantische liefde vinden?

Misschien heb je moeite met het vinden van romantische liefde? Dan ben je niet alleen. Over Psychologie schreef eerder al een serie van vier artikelen over de toename van alleenstaanden. ‘Online daten en alleen wonen’ is daar het afsluitende artikel van. Een oplossing vind je wellicht in ‘Tover je liefde tevoorschijn‘.

Sta je open voor verandering van gedrag? Bestel dan de online training ‘Openstaan voor anderen‘. Wil je liever je gedachten veranderen? Bekijk dan de inzichtkaarten ‘Denk aan flirten. Uit je hoofd, in contact‘ of ‘Denk aan relaties‘.

Zoek je meer liefde in je gezin?

Iedereen heeft het recht om op te groeien in een liefdevol gezin. Toch is de wereld minder ideaal. Soms mis je warmte, liefde of betrokkenheid in je familie. Dat vormt je. Als volwassene kun je hier mee om leren gaan. Lees ter inspiratie artikelen over familie en schoonfamilie. Bestel de inzichtkaarten ‘Denk aan je familie’. Of kijk op YouTube onze serie over schoonfamilie.

Schep een liefdevollere maatschappij

Ook jij kan investeren in een zachtere maatschappij. Leer bijvoorbeeld geweldloos communiceren op je werkvloer. Wordt gevoeliger voor maatschappelijk onrecht. Of geef meer zin aan je eigen leven. Want zoals je in het artikel ‘Spirituele gids zijn‘ leest, maak je winst als je geeft.

Boven alles, zorg ervoor dat je niets meer mist over psychologie en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Beluisteren via Podimo

Luister je onze podcasts graag via de Podimo App? Probeer dan de Podimo App nu 30 dagen gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.