Is je leven saai geworden?

Is je leven saai geworden
Een betere relatie met jezelf
Is je leven saai geworden?
Loading
/

Ben je de laatste tijd moe, kribbig, verveeld en zit je gewoon niet lekker in je vel? Dat kan vervelend zijn. Misschien is je leven saai geworden en is dat de aanleiding tot je stemming. Probeer daarom wat meer te flirten met jezelf en jouw leven. Op die manier raak je in beweging en dat doet een mens goed!

Wat doe je als je leven saai is geworden?

De tips liggen op straat, zo bewijst deze podcast maar weer eens. Alle tips om wat meer pit aan je leven te geven, komen uit gesprekken met gewone mensen die ik ontmoette in mijn eigen leven. Gewoon in mijn vriendenkring of tijdens het uitvoeren van mijn hobby’s. Leen sommige van deze tips gerust, terwijl je ondertussen zelf op zoek gaat om de slingers weer op te hangen. Want eigen gevonden en verzonnen tips, die werken voor jóu vast het beste.

Meer liefde in je leven

Wil je naast meer leven in de brouwerij ook meer zelfliefde? Luister dan naar het eerste en tweede audiofragment van de serie “Een betere relatie met jezelf”. Deze podcast is het derde en laatste deel van deze inspirerende serie.

De titel van het eerste deel is: “Jezelf worden, dat kan alleen jij“. Het tweede deel heet: “Meer zelfliefde in relatietherapie met jezelf“. Jammer dat je deze eerste twee delen miste. Voorkom dat in de toekomst. Mis geen enkele podcast of artikel meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Verdieping in de relatie met jezelf

In het audiofragment hoor je over retraites en inzichtkaarten die andere hielpen bij meer liefde voor het leven. Hieronder vind je gemakkelijk de links naar deze producten.

Beluister via Podimo

Luister je onze podcasts graag via de Podimo App? Probeer dan de Podimo App 30 dagen gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.