Meer bewust voelen tijdens sabbatical

Meer bewust voelen
OverPsychologie
Meer bewust voelen tijdens sabbatical
Loading
/

“Hoe langer het gesprek met Beau duurt, hoe meer zij en ik op een andere dimensie komen. Een dimensie die gaat over voelen … over meer bewust zijn van voelen. … Het blijkt zo moeilijk in woorden te vangen. Terwijl we samen verder zoeken, inspireren we elkaar.”

In deze podcast lees ik het artikel “Anders voelen tijdens sabbatical” aan je voor. Zo kun je met je ogen dicht als een Tibetaanse boeddhist luisteren. Hoor wat de kern is van mijn inspirerende gesprek met Beau. Laat je meevoeren met het avontuur van Beau. Zij ging dankzij haar sabbatical meer bewust voelen.

Beau kan bewuster voelen tijdens haar sabbatical

Ieder mens bewandelt een eigen pad. Dankzij gesprekken met elkaar lijkt het alsof we een eindje met elkaar op kunnen lopen. Luister naar deze podcast en loop even met Beau en mij op terwijl we spreken over haar levenservaring. Beau bewandelde tijdens haar sabbatical een weg met verschillende wegwijzers;

  • Anders kijken verandert beelden
  • Een ander tijdbesef geeft meer bewustwording van gevoelens
  • Van voelen naar doen en ervaren
  • Vrij zijn om te ervaren

“Beau zoekt via deze wegwijzers haar authenticiteit. Ze wil haar onderbewuste zelf beter leren kennen. … Dat lukt Beau tijdens haar sabbatical. Vertraging, nieuwe uitdagingen en creativiteit zijn de ingrediënten voor het onderbewuste voelen.”

Meer bewust zijn van voelen

Wil jij je net als Beau meer bewust worden van je gevoelens? Met of zonder een sabbatical? Lees dan ook “Hoe te verbinden vanuit emoties” en “Emoties helpen je vooruit” van Over Psychologie. Of bekijk de yoga filmpjes op het YouTube kanaal van Over Psychologie. Je kunt deze podcast ook beluisteren via de Podimo App.

Ben je meer geïnteresseerd geraakt in meer tijd om te voelen? Beau raadt je dan jouw eigen sabbatical aan. Op Over Psychologie lees je ook tips over het vormgeven van jouw persoonlijke sabbatical. Op onze site lees je ook hoe “De alchemist” je gids is bij het volgen van je dromen, niet je angsten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.