Hoe geef je jouw sabbatical vorm

Geef je jouw sabbatical vorm
OverPsychologie
Hoe geef je jouw sabbatical vorm
Loading
/

Een sabbatical spreekt veel mensen onmiddellijk tot de verbeelding. Sommigen spreekt dat beeld aan. Anderen vinden het een onzinnig plaatje. Wat voor beeld krijg jij als je denkt aan een sabbatical? Luister hoe je die illustratie omvormt tot werkelijkheid.

In deze podcast lees ik het artikel “Geef jouw sabbatical vorm” aan je voor. Dankzij deze podcast kun je jouw beeld van een sabbatical vormgeven zodat jouw sabbatical een succes wordt. Zet ook jouw dromen om in inspirerende ervaringen.

Hoe geef je jouw sabbatical vorm?

Over Psychologie interviewde de Brabantse Beau (32) over haar sabbatical. Uit het openhartige gesprek kwamen tal van hapklare tips. Hieronder alvast een voorproefje. Met deze tips geef je jouw sabbatical vorm:

  • Start je sabbatical met een overgangsritueel
  • Bereid je goed voor en laat je tevens verrassen
  • Reflecteer zelf en met anderen
  • Laat oude concepten los en werk vanuit nieuwe intenties
  • Omarm wat er mis gaat

Beau’s tips zijn geweldig omdat je ze direct kunt toepassen. Maar misschien nog wel belangrijker dan een lijstje met tips, zijn de nuance en aanmoediging die Beau je geeft. In deze podcast hoor je waartoe Beau je inspireert. Dat is zelfs interessant als je geen sabbatical vorm geeft, maar gewoon leeft.

Een geïnspireerd leven

Een sabbatical kan inspiratie wakker kussen. Zo vertelt Beau ons in “Anders voelen tijdens een sabbatical“. Maar uiteraard kun je ook voor en na een sabbatical geïnspireerd leven. Veel van Beaus ervaringen laten zich vertalen naar ieders leven op ieder moment.

Beau is niet jouw enige inspiratie op Over Psychologie. Ook Elisa inspireert je in “Over dromen en angsten“. Laat je raken door de verschillende artikelen op Over Psychologie. Mis niets door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Daag jezelf iedere dag uit met de inzichtkaarten voor meer zingeving of voor meer aandachtig peinzen. Of lees meer over persoonlijke ontwikkelingen. Wordt ook langzaamaan gewoonweg gelukkiger.

Beluisteren kan ook via Podimo

Luister je onze podcasts graag via de Podimo App? Probeer dan de Podimo App nu 30 dagen gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.