De liefde is helemaal niet romantisch

De liefde is helemaal niet romantisch
Communiceren met je lief
De liefde is helemaal niet romantisch
Loading
/

De liefde is niet zoals in de films. Sterker nog; de liefde is meestal helemaal niet zo romantisch. In dat opzicht lijkt liefde nogal op geluk. Je kunt het niet continu ervaren. Als je geluk hebt, dan ervaar je het soms. Gewoon tussendoor.

Zelfs als je heel erg veel geluk hebt en je liefde op het eerste gezicht ervaart. Ook daarna komt de harde werkelijkheid om de hoek. Jouw droompersoon is maar heel gewoon. Hoe ga je daar dan een beetje volwassen mee om?

Wat doe je als je partner heel gewoon is?

Wat kun je doen om jouw gewone partner en jouw gewone liefdesleven een beetje te pimpen? Eerder kon je dat antwoord al lezen in ‘De liefde van je leven is gewoontjes‘ van Over Psychologie. Dát artikel wordt aan je voorgelezen in deze podcast.

Deze podcast geeft je twee opties als de liefde helemaal niet romantisch is.

  • Je probeert te redden wat er te redden valt
  • Of, je accepteert je lot

Ben je benieuwd wat de gevolgen zijn van deze keuze? Druk dan op play.

Meer leren over realistische liefde?

Over Psychologie heeft als slogan ‘Langzaamaan gewoonweg gelukkiger’. Eenzelfde slogan bedachten we voor de niet romantische liefde: ‘Langzaamaan gewoonweg liefdevoller’. Er is geen gegarandeerde instant oplossing voor romantische liefde. Wél is er psychologie om langzaamaan om te gaan met realistische liefde. Over Psychologie staat er vol mee.

Zoek je naar psychologie op jouw maat? Plan dan gerust een afspraak in met een liefdespsycholoog. Jong, oud, single en koppels kunnen hun liefdesleven en de relatie met zichzelf vormgeven.

De liefde is helemaal niet romantisch

Over Psychologie probeert zo eerlijk mogelijk te zijn over het leven, de liefde en psychologie. Ben je daar een liefhebber van? Lees dan ook eens ‘Tover je liefde tevoorschijn‘ & ‘Ongewenst single; domme pech?‘. En vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Zo hoef je niets te missen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.