Ongewenst single, domme pech?

Ongewenst single
Emoties
Ongewenst single, domme pech?
Loading
/

Ben jij ongewenst single? Dan heb je jezelf vast wel eens afgevraagd hoe dat dit komt. Misschien zocht je zelfs online antwoord op de vraag: hoe komt het dat ik nog single ben? Deze acht woorden vormen een zeer complexe vraag. Ook deze podcast geeft je geen sluitende oplossing. Hopelijk steekt de podcast je wel een hart onder de riem.

Hoe komt het dat ik nog single ben?

Gelukkig zijn er psychologen, filosofen, sociologen en andere vakbekwame mensen. Zij dachten ook na over de moeilijke vraag waarom er zoveel leuke singles zijn. Sommige deden er zelfs onderzoek naar. In sommige van die antwoorden kun je jezelf wellicht vinden.

Nog een antwoord erbij

Ook Over Psychologie heeft een antwoord. Het antwoord komt er vooral op neer dat je het beste twijfelt aan de antwoorden van anderen. Wij stimuleren je graag om zélf je antwoord te vinden. Klinkt je dat goed in de oren? Luister dan vooral verder naar de podcast over ongewenst single zijn. Je hoort dan verschillende overwegingen.

  • Waar heb je invloed op bij het vinden van een partner?
  • Welke ‘diagnoses’ vind je online? En welke marketing líjkt op een diagnose?
  • Hoe lang duurt het voordat je jouw gedrag veranderd?
  • Zou een zelfonderzoek bij jou passen?

Antwoorden vinden, dat kost tijd

Daarom ontwikkelde relatietherapeut Mirella Brok producten om je inzicht te vergroten. Check bijvoorbeeld de online artikelen ‘Waar gaat het mis met de liefde?‘ en de online training ‘Onderzoek je liefdesloop‘.

Op moeilijke vragen vind je niet snel een antwoord. De antwoorden die je vindt, veranderen misschien nog door de tijd. Over Psychologie heeft deze podcast ook gepubliceerd als artikel in ‘Ongewenst single – domme pech?‘. Zo lees je de informatie uit de podcast over een tijdje gemakkelijk nog eens na.

Bevalt de vrijblijvende inspiratie van Over Psychologie je? Abonneer je dan op het YouTube kanaal van Over Psychologie. Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Zo mis je geen enkel nieuw artikel of podcast over relaties, persoonlijke ontwikkeling of omgaan met somberte.

Beluisteren kan ook via Podimo

Luister je graag via de Podimo App? Probeer de Podimo App nu 30 dagen gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.